Naadloos fotobehang is hip en trendy

Producten zijn er steeds vaker in allerlei kleuren en geuren. Ook in interieurwinkels is dat niet anders, denk maar aan de talloze verfkleuren en behangpatronen die in de rekken staan. Kiezen is op die manier geen koud kunstje en het gaat zelfs nog een stap verder. Steeds meer mensen kiezen voor naadloos fotobehang waardoor ze de sfeer in huis of hun zaak volledig in eigen handen hebben. Fotobehang is bovendien een trend waar iedereen van kan meegenieten. Van de favoriete voetbalploeg van je zoon op de slaapkamer, de tropische en rustgevende stranden in je bureau tot een indrukwekkende reis-of natuurfoto in de woonkamer.

Veel kantoren en bedrijfspanden kozen al voor fotobehang

Gezellige cafés en restaurants kiezen al jaren resoluut voor fotobehang. De rode Vespa op de muren in pizzeria's of de koffiebonen in de koffiebars, het klinkt je vast bekend in de oren. Het is de ideale manier om op de gewenste sfeer te creëren. Ook andere bedrijven springen op de kar. In een wellness vind je bijvoorbeeld rustgevende landschappen en foto's van kaarsen en geurstokjes om volledig in de stemming te komen. Dat de trend een hoge vlucht neemt, is duidelijk. Steeds meer mensen halen fotobehang in huis om hun woning extra karakter te geven. Ben jij ook al overtuigd?

Waarom fotobehang een leuk alternatief is voor behang of verf?

Met fotobehang kan je alle richtingen uit, maar het zijn niet enkel de eindeloze mogelijkheden die het behang zo populair maken. Naast alle maten, vormen en kleuren, mag de kwaliteit er ook echt wel zijn. Elk detail blijft immers haarscherp en de foto komt steevast goed tot uiting in je interieur. Het oogt niet alleen mooi, maar het kan ook tegen een stootje. Een waterafstotende laag zorgt ervoor dat je oppervlakkige vlekken eenvoudig kan verwijderen. Ook krassen, kreuken en scheuren krijgen geen kans dankzij het sterke materiaal. Last but not least, fotobehang is naadloos waardoor het heel strak oogt.

Interesse? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een voorstel en misschien kan je binnenkort eindeloos staren naar een levensgrote fotowand in je eigen huis.

Enkele sfeerbeelden

Een project in het vooruitzicht?

Wij staan steeds paraat voor het verlenen van een eerste advies! Tevens bezorgen we u steeds een vrijblijvende, gedetailleerde en gratis offerte op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×