Lamellen op maat

  • Houten lamellen
  • Aluminium lamellen
  • Pvc lamellen
  • Textiel lamellen
  • Horizontale lamellen
  • Verticale lamellen
  • Elektrisch of manueel te besturen

Voor meer sfeer

Wilt u graag iets anders dan de traditionele over, rol of vouwgordijnen? Dan kunnen lamellen op maat de nodige privacy en sfeer creƫren.

Ook voor omvangrijke projecten zoals de inrichting van een hotel of een bedrijvencentrum kunt u bij ons terecht. Onze experts komen bij u langs om u professioneel advies te geven over de mogelijkheden en het esthetische aspect.

Lamellen zijn verkrijgbaar in heel wat materialen. Kies voor hout, pvc, textiel of aluminium. Houd er wel rekening mee dat stoffen lamellen minder licht tegenhouden dan pvc lamellen. Met verticale lamellen kunt u dan weer snel schakelen tussen privacy en openheid door ze dicht te doen of opzij te schuiven. Of speel met de lichtinval voor een leuk effect.

Over elk model of elk materiaal valt er wat te zeggen. Alles hangt af van de ruimte waar u lamellen wenst en wat uw voorkeuren zijn. Zeker voor hogere raampartijen zijn lamellen bijzonder geschikt.

SDAD komt graag bij u langs om de ruimte te bekijken en de juiste lamellen op maat op te voorzien. Neem vrijblijvend contact met ons op voor professioneel advies of een vrijblijvende offerte.

Hebt u het meer voor gordijnen? Naast lamellen kunnen wij u ook gordijnen aanbieden, van overgordijnen tot rol- en vouwgordijnen. 

Sfeerbeelden

Een project in het vooruitzicht?

Wij staan steeds paraat voor het verlenen van een eerste advies! Tevens bezorgen we u steeds een vrijblijvende, gedetailleerde en gratis offerte op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×