Binnenschilderwerken met een kleurrijke twist!

Grijze, grauwe muren die dringend een likje verf nodig hebben? Erger u niet langer groen en geel, maar zie het leven door een roze bril. SDAD brengt kleur in al uw projecten.

Met onze verfborstels in de aanslag toveren onze schilders uw pand om tot een plaats waar u zich helemaal goed bij voelt. Elk project, groot of klein, is bij SDAD in goede handen.

Over kleuren en smaken valt niet te twisten

Elke klant is uniek. Elke klant wil dat zijn woning of bedrijfspand eruit springt. Net daar houden wij van! Uitdagende projecten zien wij even graag komen als de alledaagse schilderwerken. Aarzel dus niet om speciale verzoeken aan ons voor te leggen. Wij zorgen ervoor dat het lukt.

Houdt u van strak en modern, of liever huiselijk en warm? SDAD past zich aan uw stijl en uw voorkeuren aan. In een mum van tijd maken wij uw kleurrijke dromen waar.

We kennen het allemaal: net een woning of bedrijfspand gekocht, maar de muren zien er nog saai of geleefd uit. Tijd dus voor een flinke streep verf! SDAD is reeds meer dan twintig jaar gespecialiseerd in binnenschilderwerken. Het West-Vlaamse schilderbedrijf komt zich graag uitleven in uw woning, bedrijfspand of die van uw klant.

First things first. We geven eerst professioneel advies voordat we onze verfborstels bovenhalen. Daar hoort uiteraard een vrijblijvende offerte en gratis kleuradvies bij. Verder kijken we hoe de muren best afgewerkt moeten worden door onze vakmannen. Zo zetten we de muren, indien nodig, helemaal strak door ze te plamuren, schuren en al dan niet noodzakelijk of gewenst vlies of scandatex te bevestigen.

Binnenschilderwerken uitgevoerd met liefde voor het vak

Indien gewenst werken wij ook het binnenschrijnwerk af met een likje verf in een kleur dat perfect past in het totaalplaatje.

Onze creatieve schilders zijn bovendien ook vertrouwd met decoratieve schildertechnieken. Voor wie het dus net dat tikkeltje meer mag zijn, kunnen wij ook speciale effecten op uw muren creëren.

Niets leuker dan een prachtig afgewerkt pand binnenstappen die er ook nog eens aan de buitenkant gloednieuw en uitnodigend uitziet! Zorg dat de buitenkant van uw gebouw hetzelfde imago uitstraalt als de binnenkant. En ja hoor, ook buitenschilderwerken zijn een kolfje naar onze hand. Van het schilderen van de gevel met verf of deze kaleien tot een dieptereiniging van aluminium profielen en/of blauwsteen… Wij willen net als u dat uw pand er piekfijn uitziet en aansluit bij uw verwachtingen!

Klaar voor een nieuw hoofdstuk? SDAD is graag uw creatieve speler. Neem contact met ons op en dan schrijven we samen uw scenario uit.

Muren egaliseren voor schilderwerken

Voordat er kan geschilderd worden, moeten muren, wanden en plafonds worden geëgaliseerd en afgewerkt. Zo moeten oneffen muren geplamuurd worden, al dan niet op het oude of nieuwe pleisterwerk of gyproc. Zodra alles mooi egaal is, kan de ruimte schilderklaar worden gemaakt. Dat betekent dat het plamuur-en/of pleisterwerk volledig stofvrij wordt gemaakt door middel van het opschuren van de gehelen. Daarna wordt er best ook nog een grondlaag aangebracht en worden alle naden en hoeken bij voorkeur gekit. Zo verkrijgt u een ondergrond die helemaal klaar staat om daarna met een lik verf af te (laten) werken.

 

Laat uw muren en plafonds afwerken door een vakman

Als schildersbedrijf begrijpen we dat u ook graag zelf met de verfborstel aan de slag gaat. Schilderen is dan ook voor velen, en zeker voor ons, gewoon een leuke activiteit. Door het zelf te doen, kunt u ook wat budget besparen. We raden u wel héél sterk aan om uw ondergrond te laten klaarzetten door een vakman. Als professioneel schildersbedrijf weten we hoe belangrijk effen muren en plafonds zijn om een kwalitatief resultaat na het schilderen te verkrijgen. Een oneffen ondergrond leidt immers niet alleen tot een minder mooie afwerking, het kan in ergere gevallen zelfs resulteren in aflbaderende verf.

Van plan om zelf te schilderen? Laat uw muren en plafonds egaliseren en afwerken door een professional. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

 

Sfeerbeelden particulieren

Bekijk enkele volledige realisaties

Een project in het vooruitzicht?

Wij staan steeds paraat voor het verlenen van een eerste advies! Tevens bezorgen we u steeds een vrijblijvende, gedetailleerde en gratis offerte op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×