Niet voor niets luidt onze slogan: "Schilderkracht tot de vierde macht!"

De vierde macht slaat op het feit dat wij ons profileren als een sterke speler op vlak van Stielkennis, Service, Snelheid en Stijl!

SDAD, of ook wel Schilder- en Decoratiewerken Arne Deseure, is een familiaal bedrijf uit het bruisende Izegem, de borstelstad van Vlaanderen. In ons geval geen veegborstels, maar wel schilderborstels die al meer dan twintig jaar als het ware een verlengstuk van meewerkend zaakvoerder Arne Deseure zijn hand zijn. Zijn jarenlange ervaring als schilder in combinatie met zijn leergierigheid maken van schilderwerken SDAD uw ideale partner voor al uw schilderwerken.

Vraag nu uw gratis offerte aan.

Maak kennis met zaakvoerders Arne Deseure en Lies Nuyttens

Arne en Lies vullen elkaar perfect aan en vormen een complementair duo. Arne bouwde reeds meer dan twintig jaar ervaring op als schilder en blijft zich bijscholen in nieuwe technieken. Hij volgt niet enkel projecten op de voet op maar steekt samen met zijn team van even vakbekwame schilders mee de handen uit de mouwen. Verder is Arne verantwoordelijk voor de samenstelling van de teams, alles van materiaal en producten. Kortom, hij neemt alle technische zaken op zijn schouders.

Achter elke sterke man, staat ook een sterke vrouw!

Lies trekt mee aan de kar en is het aanspreekpunt voor klanten en verantwoordelijk voor de sales, calculatie, planning en medewerkers. Met meer dan 14 jaar ervaring in sales en algemeen management zorgt zij voor de perfecte aanvulling naast Arne en kunnen zij u een vlot proces aanbieden van eerste advies tot uitvoering en oplevering van de werken.

Arne en Lies  zijn allebei erg geëngageerd, ambitieus en dynamisch. Expertise en kennis dragen ze dan ook hoog in het vaandel. Zij zijn ondermeer lid bij het WTCB en Bouwunie (Unizo) en zijn dus steeds op de hoogte van de nieuwste trends alsook wetgevingen binnen hun sector.

Lies fungeert trouwens ook als trots BNI lid van het chapter BNI-Groeninge waar zij wekelijks bijéénkomt met een 40 tal andere ondernemers uit de streek. Enerzijds vormen deze ondernemers een extra klankbord, anderzijds zorgt dit voor een verlengstuk van de sales gezien deze bijéénkomsten er op gericht zijn elkaars activiteiten zo veel mogelijk aan te bevelen binnen elkaars netwerk.

Arne en Lies staan steeds met de glimlach voor u klaar en kunnen niet wachten om uw project letterlijk in de verf te zetten.

Voor een verfrissend likje verf of stevige verflaag halen wij graag onze verfborstels boven. Schilderwerken SDAD zet heel wat projecten, voornamelijk binnen West-Vlaanderen in de verf. 

Vraag nu uw gratis offerte aan.

Onze SDAD waarden

  • Klantgericht: we begrijpen de noden van onze klant en onze collega. We zijn betrokken, denken mee en geven advies.

  • Efficiënt: we organiseren samen ons werk om met de minste fouten of dubbel werk ons doel te bereiken. We komen onze afspraken en planning na en zorgen voor netheid en orde op de werf.

  • Pro actief: we denken voor, we anticiperen en nemen op voorhand actie!

  • Duurzaamheid: we gaan voor lange termijnoplossingen en lange termijnrelaties met onze klanten.

  • Gegarandeerd: we staan garant voor een correcte uitvoering en voeren vakkundig en punctueel ons werk uit. We zijn trots op ons werk!

  • Open communicatief: we luisteren naar elkaar en maken alles bespreekbaar, ieders mening is welkom. We zijn enthousiast en positief!

Een project in het vooruitzicht?

Wij staan steeds paraat voor het verlenen van een eerste advies! Tevens bezorgen we u steeds een vrijblijvende, gedetailleerde en gratis offerte op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×