Villa te Meulebeke

Deze villa te Meulebeke knapten we op in functie van verkoop van de woning.

We zorgden er voor een tijdloze verfrissing van de muren en plafonds door het gebruik van éénzelfde,  neutrale, bleke kleur.

Alle tasso, over de ganse bovenverdieping werd volledig uitgeplamuurd waardoor terug egale muren bekomen konden worden, op de plafonds hebben we een effen vliesbehang voorzien.

Op de benedenverdieping werd de tasso wel behouden en kreeg alles een nieuwe lik verf waardoor ook een opener en tijdlozer geheel ontstaan is. Ook alle keukenkasten kregen een nieuwe laag verf waardoor deze op hun beurt het geheel van de keuken ook terug zo goed als nieuw uit zijn vel kon blinken.

 

 

Waarom een pand te huur of te koop opknappen een goed idee is?

Indien uw pand niet onmiddellijk verkocht of verhuurd raakt, is het opportuun om nog enkele opknappingswerken uit te voeren. Een laagje verf, gordijnen, misschien wat meubels geven geïnteresseerden meteen een beter beeld van de vele mogelijkheden die uw pand kan bieden.

Een afgewerkt pand geeft een bezoeker ook meteen een gezellig ‘thuisgevoel’. Bovendien is het pand dan ook onmiddellijk instapklaar, iets wat voor twijfelende kopers doorslaggevend kan zijn. En dat wilt u uiteraard bij zoveel mogelijk potentiële kopers bereiken.

Tot slot kunt u de vraagprijs dan ook verhogen, aangezien u op deze manier een meerwaarde geeft aan het pand.

Volg de voor en na via de sfeerbeelden en maak zelf uit in welk pand u het liefst zou binnen stappen als koper/huurder.

Sfeerbeelden

Alle realisaties

Een project in het vooruitzicht?

Wij staan steeds paraat voor het verlenen van een eerste advies! Tevens bezorgen we u steeds een vrijblijvende, gedetailleerde en gratis offerte op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×